Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Složení
voda, rajčata krájená (rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), rajčatový protlak (9 %) (voda, rajčatový protlak, sůl), rýže (11 %), olivový olej, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, cukr, sůl kamenná, bazalka, libeček, pepř.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: | 217,6 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 51,8 |
Tuky: | 1,8 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 0,3 g |
Sacharidy: | 9,1 g |
z toho cukry: | 4g |
Bílkoviny: | 0,7 g |
Vláknina: | 0,3 g |
Sůl: | 0,7 g |